Συνέδριο ΔΗΚΟ

Πραγματοποιείται την Κυριακή το τακτικό συνέδριο του ΔΗΚΟ το οποίο θα επικεντρωθεί σε καταστατικές τροποποιήσεις και σε πολιτικοϊδεολογικά ζητήματα .

Στο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα 4 της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου, έχουν προσκληθεί και θα παραστούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ και οι ηγεσίες των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων.

Το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ Πανικος Χαραλάμπους τόνισε ότι οι καταστατικές αλλαγές και οι ιδεολογικές προτεραιότητες που θα τεθούν από το Συνέδριο επιδιώκουν να αναδείξουν το Δημοκρατικό Κόμμα σε δύναμη ευθύνης, προσφοράς και συνέπειας και στη νέα εποχή με σταθερή πάντοτε βάση τις διαχρονικές αρχές και θέσεις του Κόμματος και την πολιτική φιλοσοφία του Κοινωνικού Κέντρου.

Παράλληλα, όπως είπε ο Πανικος Χαραλάμπους θα τύχει επεξεργασίας το πλαίσιο προγραμματικών θέσεων του Κόμματος για την επόμενη διετία που θα έχει ως κεντρικό στόχο την σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος, την αποκατάσταση συνθηκών σταθερότητας και ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας και τη δημιουργία συνθηκών εθνικής συνεννόησης, πολιτικής συναντίληψης, κοινωνικής συναίνεσης και πολιτικής σταθερότητας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ