Πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα με πίστες ταχύτητας

Με την κατασκευή υπερυψωμένων πλατό σε πρώτο στάδιο, την τοποθέτηση συσκευών φωτοεπισήμανσης, τη χρήση λέιζερ ραντάρ και την κατασκευή πίστας ταχύτητας αναμένεται ότι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τους παράνομους αγώνες ταχύτητας στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία.

Το πρόβλημα τέθηκε εκ νέου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών η οποία ενημερώθηκε για την κατασκευή πλατό στη λεωφόρο τους επόμενους μήνες.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συγκοινωνιών Αντώνης Αντωνίου εξέφρασε την ικανοποίηση της Επιτροπής, επειδή όπως ανέφερε φαίνεται ότι το χρόνιο πρόβλημα με τους παράνομους αγώνες ταχύτητας στη Γρίβα Διγενή επιλύεται.

Το πρόβλημα όμως υπάρχει και σε άλλες περιοχές και σε δρόμους της Πάφου όπως επεσήμανε. Όλοι οι χώροι θα εντοπιστούν από την αστυνομία, αυτή είναι η διαβεβαίωση, συνέχισε προκειμένου να ληφθουν ανάλογα μέτρα.

Ο κ. Αντωνίου είπε ότι θα πρέπει να γίνει επίσπευση των διαδικασιών για να κατασκευαστεί πίστα αγώνων ταχύτητας. Κάτι τέτοιο θα έδινε διέξοδο και λύση στο πρόβλημα κατέληξε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ