Καθαρές λύσεις για τα μπάνια

Υπέρ των καθαρών λύσεων τάσσεται η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ αναφορικά με το αίτημα του ΣΙΚΑΠ για παραχώρηση χώρου κοντά στα δημοτικά μπάνια για την οργάνωση εκδηλώσεων από μέλη του.

Τον ίδιο χώρο είχε διεκδικήσει στο παρελθόν τουριστική επιχείρηση με πρόσωπο στην λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά το αίτημα της είχε απορριφτεί με το αιτιολογικό ότι η επιχείρηση βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από τον χώρο που ζητούσε να τοποθετήσει καρέκλες και τραπέζια για εξυπηρέτηση των πελατών της δίπλα στο κόμμα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ στο δήμο Πάφου Γιώργος Σιαηλης ανέφερε ότι η θέση αυτή του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να ισχύσει για όλους τους ενδιαφερόμενους και θα ήταν αδιανόητο να έχει απορριφτεί πριν μερικούς μήνες για κάποιον επιχειρηματία και να υιοθετηθεί για κάποιους άλλους.

Εξάλλου δεν θα πρέπει, κατέληξε, στον βωμό του χρήματος να θυμιασθούν οι φυσικές ομορφιές της πόλης και τα σημεία από τα οποία ελεύθερα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύουν την θέα.

Για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε ότι ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τα μέλη τόσο της διαχειριστικής επιτροπής όσο και της ολομέλειας για το αίτημα που ήρθε ενώπιων του δήμου. Θα αποφασίσει το σώμα τελικά, είπε, αφού ακουστούν όλες οι απόψεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ