Για τους δρόμους του ΣΑΠΑ

Ο δημοτικός σύμβουλος Πολυς Πολυδώρου δήλωσε ότι είναι εξωπραγματικό και ανέφικτο εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης να ζητείται από όλες τις κοινότητες που περιλαμβάνονται στην δεύτερη φάση του αποχετευτικού συστήματος να γίνουν γενικές ασφαλτοστρώσεις.

Με βάση υπολογισμούς που έχουν γίνει από λειτουργούς του οργανισμού κάτι τέτοιο θα απαιτούσε κονδύλι πέραν των 20 εκατομμυρίων που είναι αδύνατον να εξευρεθεί όπως ανέφερε ο Πολυς Πολυδώρου.

Ο κ.Πολυδωρου αναγνωρίζει την ανάγκη να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο στις περιοχές που έχουν διεξαχθει εργασίες όμως δεν θα πρέπει είπε οι εκλελεγμενοι να χαϊδεύουν τα αυτιά των δημοτών αλλά να τους φέρνουν αντιμέτωπους με την πραγματικότητα.

Αυτό που μπορεί να γίνει είπε είναι να γίνουν επιδιορθώσεις σταδιακά σε δρόμους που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες για να γίνουν γενικευμενες εργασίες.

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου Μάκης Παυλίδης κάλεσε από την πλευρά του όλα τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του ΣΑΠΑ αλλά κυρίως τους υπηρεσιακούς να σταματήσουν να δίνουν συγχωροχάρτια όπως τόνισε στους εργολάβους που έχουν καταστρέψει το οδικό δίκτυο της πόλης.

Ο Μάκης Παυλίδης αναρωτήθηκε αφού ο δήμος Γεροσκήπου έχει κινήσει νομικές διαδικασίες κατά του ΣΑΠΑ αξιώνοντας βελτίωση των δρόμων που έχουν καταστραφεί γιατί την ίδια ώρα δεν έχει ακολουθησει την ίδια οδό και ο οργανισμός κατά των εργολάβων που ευθύνονται γι’αυτό.

Ο ίδιος όπως είπε δεν θα παραμείνει απαθής και δεν θα ανεχτεί άλλες δικαιολογίες και υποσχέσεις για το θέμα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ