Αντιπαράθεση στην Πολη για τα καυσιμα

 Ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχους Αγγελος Οδυσσέως επέρριψε ακέραια την ευθύνη στον δημοτικό γραμματέα του δήμου για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον εφοδιασμό των οχημάτων του δήμου από πρατήρια υγρών καύσιμων της περιοχής.

Ο Άγγελος Οδυσσέως παραδέχτηκε ότι δεν τηρείται πάντα η πάγια οδηγία και συμφωνία που υπάρχει προκειμένου ανά μήνα να αλλάξει το πρατήριο από το οποίο εφοδιάζονται τα υπηρεσιακά οχήματα του δήμου. Ο ίδιος όπως εξήγησε δεν είχε καμιά ευθύνη για το θέμα αυτό.

Αντίθετα ο αντιδήμαρχος Πόλεως Χρυσοχους Γιωτης Παπαχριστοφή επέρριψε ακέραια την ευθύνη στον δήμαρχο για την κατάσταση –αλαλούμ που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο θέμα αυτό κάτι που ανάγκασε και την ίδια την γενική ελέγκτρια της δημοκρατίας να ασχοληθεί με το θέμα όπως είπε.

Ο Γιωτης Παπαχριστοφη κατηγόρησε επίσης τον κ.Οδυσεως ότι πρώτος αυτός παραβιάζει συστηματικά την συμφωνία για τα πρατήρια αφού γεμίζει το υπηρεσιακό του όχημα αποκλειστικά και μόνο από το πρατήριο στενού συγγενικού του προσώπου και άφησε σοβαρές αιχμές κατά του δημάρχου ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα στοιχείο στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου όπως του έχει ζητηθεί, ανέφερε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ