Δυο ανήλικους συνέλαβε η αστυνομία στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων, ηλικίας 16 και 17 χρόνων, σχετικά με δύο υποθέσεις ληστειών μετά από ξυλοδαρμό, που διαπράχθηκαν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το 2013 στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, προχώρησε η αστυνομία, αξιολογώντας πληροφορία που εξασφάλισε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως ο τρόπος δράσης της ομάδας των συλληφθέντων ήταν ο ίδιος σε όλες τις περιπτώσεις. Η ομάδα των συλληφθέντων, είπε, εντόπιζε θαμώνες νυχτερινών κέντρων στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου που κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, και κατά την αναχώρησή τους εκμεταλλευόμενοι κάποια σημεία που δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός, έκαναν την επίθεση, τους χτυπούσαν και έπαιρναν τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, οι δύο συλληφθέντες ανακρίθηκαν και ομολόγησαν και οι δύο την ανάμειξή τους σε μια υπόθεση, ενώ ο ένας απ’ αυτούς ομολόγησε την ανάμειξη του και στις δύο υποθέσεις.

Η αστυνομία, πρόσθεσε, θεωρεί εξιχνιασμένες τις υποθέσεις, παρόλα αυτά σημείωσε, συνεχίζονται οι εξετάσεις για εντοπισμό ακόμη δύο προσώπων. «Είναι η 5η οργανωμένη ομάδα που εξαρθρώνεται τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες στην Πάφο σχετικά με παρόμοιας φύσεως αδικήματα και η αστυνομία, με τη βοήθεια πάντοτε του κοινού, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος,» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.