Επί ποδός η Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων και η Επιτροπή Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Πάφου

Φιλανθρωπικό έργο προσφέρει σε καθημερινή βάση η Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων και η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πάφου σύμφωνα με τους Λεόντιο Τσιέλεπο και Μαρία Ζαβρού οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σήμερα στο ραδιοθάλαμο του Ράδιο Πάφος .

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Λεόντιος Τσιέλεπος πρόεδρος της επαρχιακής οργάνωσης πολυτέκνων ανέφερε πως η επαρχιακή οργάνωση μέχρι και τον ακριτικό Πύργο Τηλλυρίας αριθμεί γύρω στις 4.877 οικογένειες.

Ο κύριος Τσιέλεπος αναφέρθηκε και σε κάποιες περιπτώσεις όπου συνάνθρωποι μας πλησίασαν την επαρχιακή οργάνωση Πολυτέκνων χωρίς να έχουν πραγματική ανάγκη. Από την πλευρά της η πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας του Δήμου Πάφου Μαρία Ζαβρού ανέφερε πως το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο είναι πολύ υποβοηθητικό στην προσπάθεια ανακούφισης των πάσχοντων συνανθρώπων μας.

Ο εθελοντισμός είπε η κυρία Ζαβρού είναι η απόδειξη ότι μια κοινωνία έχει κοινωνικό πολιτισμό. Η κ Ζαβρού πρόσθεσε επίσης πως η επιτροπή κοινωνικής μέριμνας έχει ακολουθήσει αυστηρά κριτήρια ελέγχου των οικογενειών που δικαιούνται να παίρνουν βοήθεια.

ΠΗΓΗ: Ράδιο Πάφος