Γιαγιά και εγγονή παρασύρθηκαν απο αυτοκίνητο στην Πάφο

Δύο άτομα, μια 37χρονη από τη Βουλγαρία και η 5χρονη εγγονή της, παρασύρθηκαν και τραυματίστηκαν από αυτοκίνητο, που οδηγείτο από 20χρονη από τη Γεροσκήπου. Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα όταν 20χρονη οδηγώντας το όχημα της στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου με κατεύθυνση την Κάτω Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 37χρονη γυναίκα και την 5χρονη.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως η 37χρονη υπέστη κάκωση κεφαλής, ενώ η μικρή υπέστη κάταγμα μηριαίου οστού, και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Στην 20χρονη οδηγό έγινε αλκοτέστ με ένδειξη 0.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου. Εξάλλου στις 4 παρά τέταρτο τα ξημερώματα 41χρονη από τη Λιθουανία μεταφέρθηκε τραυματισμένη με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, ο οποίος ανέφερε πως η 41χρονη έφερε αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο και στην κνήμη και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την αστυνομία λόγω της επήρειας αλκοόλης δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση για το ποιος της προκάλεσε τα τραύματα.

Η αστυνομία Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

 

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/57122#sthash.QJFX6Zuk.dpuf