Πληρούν όλα τα κριτήρια του Εθνικού Κριτή της CYMEPA οι παραλίες της Αγίας Νάπας.

Αυτό αποφάνθηκε κατά τον εντατικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 30 Ιουλίου σε όλες τις παραλίες της Αγίας Νάπας από τον Εθνικό Κριτή της CYMEPA (αρμόδιο φορέα για την απονομή της «Γαλάζιας Σημαίας».

Ο αρμόδιος φορέας διαπίστωσε ιδοίς όμμασι ότι τηρούνται κατά γράμμα όλα τα κριτήρια που έθεσε ο Εθνικός Κριτής για καθαρές και ασφαλείς παραλίες όπως είναι η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η ασφάλεια και η παροχή υπηρεσιών (τουαλέτες, αποδυτήρια κλπ), οι σημάνσεις, καθώς και οι προσβάσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες στις παραλίες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε «ότι αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας εφαρμόζει όλα τα κριτήρια του θεσμού και ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από πλευράς του Δήμου.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσθεσε που όλες οι παραλίες μας βραβεύονται με «Γαλάζια Σημαία» και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει την προσπάθεια έτσι ώστε οι παραλίες να παραμείνουν καθαρές και ασφαλείς για τους δημότες και επισκέπτες μας».

Εξέφρασε επίσης τις εγκάρδιές του ευχαριστίες προς το Τμήμα Παραλιών του Δήμου και ιδιαίτερα στον Υπεύθυνο του Τμήματος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν έτσι ώστε οι παραλίες να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.