47χρονος απο την Αργάκα, το νέο θύμα της ασφάλτου

Άλλος ένας πεζός παρασύρθηκε από όχημα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο 47χρόνος Κυριάκος Οδυσσέως, που διέμενε στο χωριό Αργάκα, πατέρας τριών παιδιών, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος παρασύρθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο που οδηγούσε τουρίστας ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τον πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα τα βράδια, δρόμο Πόλης Χρυσοχούς- Πωμού, εντός της κοινότητας Αργάκας.

Ο Οδυσσέως τραυματίστηκε κρίσιμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν υπέκυψε στα τραύματά του. Κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Πάφου και ο αστυνομικός σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς γύρω στις 9.30 χθες βράδυ αυτοκίνητο ενοικιάσεως, το οποίο οδηγούσε 38χρονος Σουηδός με συνεπιβάτη τη σύζυγό του με κατεύθυνση τον Πωμό παρέσυρε και τραυμάτισε τον Οδυσσέως, ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο από δεξιά προς αριστερά, με βάση την πορεία του οχήματος.

Στο συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος δεν διαθέτει πεζοδρόμια και οδικό φωτισμό με επικίνδυνες στροφές σε πολλά σημεία του, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 20 θανατηφόρα δυστυχήματα τα 15 τελευταία χρόνια. Νέο θύμα είναι ο Οδυσσέας Κυριάκου, 47 ετών, ο οποίος στις 9.30 χθες το βράδυ παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε Σουηδός τουρίστας.

 

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/56036#sthash.cLztUFIR.dpuf