Συντονίζουν την ανθρωπιστική τους δράση στην Πάφο

Ευρεία σύσκεψη με στόχο την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε οικογένειες και άτομα της Πάφου που αντιμετωπίζουν πιεστικές ανάγκες, προγραμματίζεται εντός των ημερών στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου. Σκοπός της σύσκεψης θα είναι ο συντονισμός όλων των φορέων και σωματείων που μετέχουν σε προγράμματα βοήθειας οικογενειών της Πάφου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου και στο Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου. Η πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής, Πάφου Μαρία Ζαβρού και η Λειτουργός του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Πάφου, Ανθή Λεωνίδου, τόνισαν ιδιαίτερα ότι υπάρχει αναγκαιότητα καλύτερου συντονισμού στις ενέργειες αρωγής, προκειμένου η βοήθεια που συγκεντρώνεται με μεγάλη προσπάθεια να καταλήγει στους ανθρώπους που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Οι κυρίες Ζαβρού και Λεωνίδου κάλεσαν και άλλες δημοτικές και κοινοτικές αρχές, να ενεργοποιηθούν και να δημιουργήσουν τους δικούς τους μηχανισμούς για να βοηθούν τον δικό τους πληθυσμό.

http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-topika/43/154097/syntonizoun-tin-anthropistiki-tous-drasi-stin-pafo#sthash.1oAB1hPI.dpuf