Κλείνουν μέχρι τις 16 Απριλίου τα ΚΕΠ της ΑΗΚ-Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε.

Η ΑΗΚ αναφέρει σε ανακοίνωση ότι στο διάστημα αυτό, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, με τους ακόλουθους τρόπους:

Αναφορικά με αιτήσεις για νέους πελάτες, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και μεταβιβάσεις, η ΑΗΚ αναφέρει ότι οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ).

Η εξόφληση των λογαριασμών, σύμφωνα με την ΑΗΚ, μπορεί να γίνει με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω της ιστοσελίδας της ΑΗΚ

www.eac.com.cy,

μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα EAC Mobile App και μέσω των ιστοσελίδων τραπεζικών ιδρυμάτων.

Σύμφωνα με την ΑΗΚ, για την ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού χρειάζονται ο αριθμός λογαριασμού της ΑΗΚ, το ακριβές ποσό και τα ψηφία ελέγχου, πληροφορίες οι οποίες αναγράφονται στο τιμολόγιο του Λογαριασμού της ΑΗΚ.

Αναφέρει επίσης ότι η πληρωμή μπορεί να γίνεται και με πάγια Εντολή Πληρωμής (Direct Debit) αλλά και με έμβασμα μέσω e-banking όπου θα πρέπει απαραίτητα να σημειώνεται ο Αριθμός Λογαριασμού της ΑΗΚ ο οποίος αναγράφεται στο κάθε τιμολόγιο.

Τα στοιχεία του Τραπεζικού λογαριασμού της ΑΗΚ στον οποίο θα γίνονται τα εμβάσματα είναι:

Τράπεζα Κύπρου Swift:

BCYPCY2N

Αρ. Λογαριασμού:

357005097083

IBAN:

CY87002001950000357005097083

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας Αναφορικά με την τηλεφωνική επικοινωνία για εξόφληση λογαριασμού της ΑΗΚ, η Αρχή αναφέρει ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, επικοινωνώντας με λειτουργό της ΑΗΚ, καλώντας στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Η ΑΗΚ αναφέρει επίσης ότι, όλοι οι τρόποι εξόφλησης Λογαριασμών που αναφέρονται πιο πάνω, ισχύουν και για όσους Λογαριασμούς έχει παρέλθει η τελευταία ημερομηνία πληρωμής η οποία ορίζεται στο κάθε τιμολόγιο.

Επικοινωνία με τα ΚΕΠ Επιπλέον, η ΑΗΚ αναφέρει ότι οι Λειτουργοί Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ θα βρίσκονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ) και θα εξυπηρετούν τους πελάτες τηλεφωνικώς.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι για οτιδήποτε έχει σχέση με τους λογαριασμούς των πελατών της ΑΗΚ, το τηλεφωνικό κέντρο 1818 είναι στη διάθεση του κοινού.

Τέλος, η ΑΗΚ αναφέρει ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον τόπο και τους συμπολίτες μας, στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παραγωγή, μεταφορά, διανομή και προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος.

Πάντα με προτεραιότητες την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη των καταναλωτών, καταλήγει.